Vereniging


Vereniging van Hoefverzorgers trappelt om nieuwe leden


De vernieuwde Vereniging van Hoefverzorgers zet de deur open voor extra leden. De organisatie neemt het op voor de onbeslagen paardenhoef. Een gezonde vorm van hoefonderhoud, met voordelen voor dier én ruiter. En dat zonder permanente hoefbescherming.


Leerschool voor beginners én experts


“Er bestaan maar weinig opleidingen rond de onbeslagen paardenhoef”, vertelt secretaris Tanja Boeve. “Om dat gat op te vullen, richtten enkele gelijkgezinde paardenliefhebbers in 2006 een vereniging op. Die groeide al snel uit tot een verzamelplaats voor professionals. Zij wisselen er ervaringen uit, voeren interessante discussies en schaven hun kennis bij.”


Zoektocht naar nieuwe hoefverzorgers


Vandaag is de Vereniging van Hoefverzorgers klaar voor de volgende horde: een nog sterkere, grotere werking. En dus gaat ze actief op zoek naar nieuwe leden. De doelgroep? Professionals, die zich richten op de verzorging en het onderhoud van de onbeslagen paardenhoef. Voor hen organiseert de vereniging:


  • bijeenkomsten

  • vergaderingen

  • bijscholingen

  • activiteiten


Kortom: de Vereniging van Hoefverzorgers is een kennisvijver voor professionele hoefverzorgers. “We kijken er naar uit om nieuwe leden te verwelkomen”, aldus Tanja Boeve. “Willen ze lid worden? Dan vinden ze alle informatie op onze website: www.hoefverzorgers.nl


Contactpersoon

Tanja Boeve
Secretaris Vereniging van Hoefverzorgers

Contact via het contactformulier op www.hoefverzorgers.nl